Üdvözöljük a Comfex világában

Biztosítja a termékek kitűnő minőségét, kedvező árát és folyamatos elérhetőségét, mely értékek az alapját képezik vásárlóink belénk vetett bizalmának. Vásárlóink bizalma a vállalkozásunk alapja és a hatékonyság motorja.

Vállalkozásunk három kulcsfontosságú szempontjának erősítésére összpontosítunk:

A hatékony beszerzésen alapuló innovációra és készletgazdálkodásra

Az megfizethető áru, mégis kompromisszummentes minőségre

A folyamatosan beszerezhető termékekre, melyek kiszolgálják a vásárlói igényeket

Termékeinket a felesleges költségektől mentesítve, szinte önköltségi áron juttatjuk el az értékesítési pontokra. A termékfejlesztés és gyártás során folyamatosan igazítjuk termékeinket az egyre növekvő vásárlói igényekhez. Fontos számunkra, hogy nem csak pusztán sorozatgyártásban előállított termékekkel lássuk el a végfelhasználókat, hanem, hogy egy szerethető, barátságos márkát nyújtsunk, mely mindig képes egy kis meglepetést, örömteli pillanatot is szerezni.

Hisszük, hogy amíg folyamatosan vásárlóink bizalmának megtartásán dolgozunk, addig a vállalkozásunk jól tud teljesíteni.

Egy vállalat, amely a legszélsőségesebb körülmények között is hatékonyságot képes elérni, képes lesz fennmaradni számos gazdasági ciklus alatt, folyamatosan megragadva az új lehetőségeket az iparágban és rendkívül eredményesen fog működni hosszú távon.

Az utóbbi hetek, hónapok, de lassan már sajnos évek (és még a hosszú eltelt idő ellenére sincs mindig például elegendő chip az autógyártáshoz és az informatikai, híradástechnikai termékekhez, sőt senki sem tudja még az idejét sem megmondani, mikor áll vissza a régi kerékvágásba pl. az elektronikai termékek gyártása) rávilágítottak arra, hogy mennyire sérülékeny a globális ellátási lánc. Nagyon rövid idő alatt omlottak össze évtizedek, vagy akár évszázadok óta bejáratott üzleti modellek, egyik pillanatról a másikra váltak kiszolgáltatottá komplett iparágak, márkák, megingathatatlannak hitt. évtizedekig irigylésre méltó helyzetben stabilan működő vállalatok. A legsajnálatosabb azonban azon emberek sorsa, akik megélhetésüket a szerencsétlenül járt ellátási rendszer különböző fázisaiból biztosították. Vannak, akik még ma sem tudtak változtatni, másik hivatást találni.

Ez az új típusú valóság megerősíti és kiemelt fontosságú pozícióba helyezi már a kezdetektől meghatározó törekvésünket, mely így a negyedik kulcsfontosságú szemponttá vált napjainkra. A vállalat működését alapvetően meghatározó félkész és kész termékek, alapanyagok gyártását, beszerzését mindig is saját hatáskörben kívántuk és igyekeztünk megoldani, ezzel biztosítva a gyors, magabiztos szállítást, a folyamatos termékelérhetőséget. Jelenleg is folyik egy ilyen irányú akvizíciónk, hiszen a biológiailag lebomló termékek kötelező használata is egyrészről kitettséget jelent a Dél-Ázsiai források miatt.

 

Tisztességes hozzáállás az üzleti életben, lelkesedés az új technológiák iránt, örömet vinni az emberek életébe!


Küldetésünk nem ismer határokat és még csak most kezdtük! Már eddig is jó dolgok történtek velünk és garantáltan jó dolgok fognak történni a jövőben is. Kérjük, csatlakozzon hozzánk az utunkon! Nagy köszönet mindenkinek, akik így, vagy úgy hozzájárultak a vállalathoz, a márkához és a termékekhez!