Üdvözöljük a Comfex világában

Bemutatkozásunkat olvasva, azon túl, hogy egy folyamatosan fejlődő, változó, gyártásra és értékesítésre szakosodott vállalatot fognak megismerni, reméljük, hogy betekintést nyernek abba, hogy miként dolgozunk nap, mint nap egy, a bizalomra és intimitásra épülő világban.

Ahogy mi észrevesszük az EMBERT a vásárlások mögött, úgy azt szeretnénk, hogy amiként egyre jobban megismernek bennünket, Önök is lássák meg a termékeink mögött az EMBERT.

A Comfex a legkülönfélébb kozmetikai vattatermékek és intimhigiéniai termékek gyártásában és nagykereskedelmében elkötelezett cég. Mi azonban nem csupán egy gyártó és kereskedelmi cég vagyunk a sok közül, hanem valójában egy elszánt munkatársakra, innovációkra, gépekre, automatákra, folyamatosan optimálissá fejlesztett termékekre, kiváló és innovatív beszállítóinkra épülő vállalkozás – amely finomra hangolt rendszer így végül az Önök jólétét is hivatott szolgálni.

Az elmúlt években minden nap az az elképzelés vezérelt minket, hogy nyitott, őszinte viszony alakuljon ki a termékeinket használókkal és a hozzájuk termékeinket eljuttató viszonteladóinkkal, hogy mindig tudjuk, mire van igazán szüksége az értékesítési láncnak és a termékeinket használóknak.

Más szavakkal tehát, a nyitottság és a lelkesedés a Comfex alapvető értékei.

A nyitottság biztosítja termékeink magas színvonalát, elérhető, megfizethető árakat, mely az ügyfeleinkkel kialakított közvetlen kapcsolat eredménye. Meghallgatjuk vevőink kéréseit, tapasztalatait, igényeit.
A lelkesedés mögött az a fáradozás rejlik, hogy találjunk olyan embereket, akik kiválóságra törekszenek a termékek elkészítésében, és akik összetartoznak, együtt dolgoznak egy közös célért, miközben azonosulnak a vállalkozásunk szellemével.

Mi az a cél, amelyért minden Comfex munkatárs fáradhatatlanul dolgozik?

 

Tisztességes hozzáállás az üzleti életben, lelkesedés az új technológiák iránt, örömet vinni az emberek életébe!


Küldetésünk nem ismer határokat és még csak most kezdtük! Már eddig is jó dolgok történtek velünk és garantáltan jó dolgok fognak történni a jövőben is. Kérjük, csatlakozzon hozzánk az utunkon! Nagy köszönet mindenkinek, akik így, vagy úgy hozzájárultak a vállalathoz, a márkához és a termékekhez!