Miért válasszon minket?

Tapasztalat

A cég tulajdonosai, vezetői és munkatársai több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a különböző intimhigiéniás- és kozmetikai vattatermékek gyártásában, értékesítésében. Mindig fontos számunkra az innováció, gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, miközben optimalizáljuk a gépek és az azokat kezelő munkatársak hatékonyságát, ezáltal egyre jobb és tökéletesebb termékeket vagyunk képesek előállítani.

Tesszük mindezt azért, hogy folyamatosan tökéletesített és mindig beszerezhető termékeket állítsunk elő megfizethető áron, hogy lehetővé tegyük mindenki számára, hogy kényelmesebb, komfortosabb életet élhessen az erőfeszítéseinknek köszönhetően.

Ezek az alapértékek a legfontosabbak a számunkra.

Ez vezérli döntéseinket és ez visz előre nap, mint nap.

Megbízhatóság


Büszkék vagyunk arra, hogy a felénk leadott megrendelések kiszolgálása évekre visszamenően csaknem 100%-os pontosságú, mind a mennyiségi kritériumok mind a határidők betartása tekintetében.

A több évtizedes múltra alapozva, hosszútávú, jól átgondolt stratégia mentén építjük a jövőt. Gazdasági helyzetünk stabil, eredményes működésünkből kitűnik megbízható vállalati státuszunk. Sokéves, stabil partneri kapcsolatainkra büszkék vagyunk, köszönjük meglévő és leendő partnereink bizalmát. Elégedettségüket a megállapodásokon kidolgozott mennyiségi és minőségi előírásoknak megfelelően legyártott termékeink, valamint a gyors és pontos szállítás garantálják.

Üzleti modellünk biztosítja az általunk gyártott és forgalmazott termékek kitűnő minőségét, kedvező árát és folyamatos elérhetőségét, mely értékek az alapját képezik vásárlóink belénk vetett bizalmának. Vásárlóink bizalma a vállalkozásunk alapja és a hatékonyság motorja.

Minőség

A hőskorhoz képest persze a gépek, gyártósorok teljesítménye és kapacitása megötszöröződött. Kijelenthetjük, hogy a mai modern gyárunkban három-négy nap alatt vagyunk képesek legyártani az akkori idők egy havi mennyiségét. Termékeink kiszerelését korszerű kártológépeken végezzük. Mindezt ráadásul félautomata gépsorokon, azonos minőségben, egyenletes tempópan, a vevőink igényeinek megfelelő kiszerelésben és mennyiségben. Vállalatunk és beszállítóink természetesen rendelkeznek a gyártáshoz szükséges minőségi tanúsítványokkal, rendszereinket külsős független tanúsító cégek folyamatosan auditálják. Az innováció lelkes rajongóiként keressük az egyre jobb gyártási módszereket, a legkiválóbb alapanyagok felkutatása és gyártásainkba való illesztése mindennapjaink része.

Partnereink

A sokéves gyártói és beszállítói múlt során mind a végfelhasználó vásárlóink, mind pedig viszonteladó partnereink elégedettségét élvezhetjük, akik elismerik törekvéseinket a gyártott termékeink minősége, szolgáltatásaink színvonala terén. Ennek köszönhetően mára a saját gyártású márkáink mellett – úgy mint a Comfex, Fay és a Lady Regina – elértük, hogy a hazai nagykereskedések és üzletláncok mellett további ismert, nagy nemzetközi drogéria- és multinacionális értékesítési láncok közvetlen és közvetett beszállítójává váltunk, sajátmárkás és gyártói márka vonalon egyaránt.

Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink révén, valamint az eddigi tevékenységeink elismerése képen olyan cégek termékeit gyárthatjuk és forgalmazhatjuk alvállalkozóként nemzetközi viszonylatban, mint a Metro, Kaufland, Drogerie Markt, Rewe, de elnyertük már a Billa és a Rossmann, valamint a Müller egy-egy sajátmárkás vattatermékének gyártási jogát is. Saját gyártású termékeink megtalálhatóak a következő országok áruházainak polcain is: Csehország, Németország, Ausztria, Bulgária, Románia és Szerbia, Horvátország. De arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy mára már idehaza is megbíznak a munkánkban, így több nagykereskedő sajátmárkás vattatermékeit is mi állítjuk elő, hasonlóan a hazai üzletláncok döntő többségében elérhető sajámárkás kozmetikai vattatermékhez.

Amennyiben Ön már vásárolja, értékesíti, használja termékeinket, akkor ezúton is hálásan köszönjük bizalmát, mindent megteszünk, hogy sokáig elégedett partnerünk legyen.

Ha még nem állunk üzleti kapcsolatban, de lát fantáziát az általunk gyártott termékek forgalmazásában, illetve értékeink mentén úgy ítéli meg, hogy jól tudnánk illeszkedni az Ön elvárásaihoz, üzleti sikereihez, akkor kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlapon, vagy az alábbi elérhetősgéinken keresztül, hogy a mindkettőnk számára gyümölcsöző együttműködésünket rugalmasan kialakíthassuk.

 

Tisztességes hozzáállás az üzleti életben, lelkesedés az új technológiák iránt, örömet vinni az emberek életébe!


Küldetésünk nem ismer határokat és még csak most kezdtük! Már eddig is jó dolgok történtek velünk és garantáltan jó dolgok fognak történni a jövőben is. Kérjük, csatlakozzon hozzánk az utunkon! Nagy köszönet mindenkinek, akik így, vagy úgy hozzájárultak a vállalathoz, a márkához és a termékekhez!